Ζενιτ Ολυμπιακοσ : Της... VTB τα περίεργα (video) / Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ. Χρήστος Σερέλης: Μας το χρωστούσε η ιστορία!
Χρήστος Σερέλης: Μας το χρωστούσε η ιστορία! from allstarbasket.gr
Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με . Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ. Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ.

Του έλειπε αυτό το
Î"ωρεάν για όλους το NBA League Pass μέχρι τις 22 Î'πριλίου! from allstarbasket.gr
Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με .

Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ.

Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Με τρία αστέρια το νέο σήμα της ΚÎ'Ε Î'ΕΚ!
Με τρία αστέρια το νέο σήμα της ΚÎ'Ε Î'ΕΚ! from allstarbasket.gr
Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές .

Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με .

Ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού ηττήθηκε στην αγία πετρούπολη από την ζενίτ. Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές .

Ζενιτ Ολυμπιακοσ : Της... VTB τα περίεργα (video) / Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.. Δείτε λεπτό προς λεπτό την δύσκολη αναμέτρηση των πειραιωτών στην αγία πετρούπολη της ρωσίας με . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

0 Response to "Ζενιτ Ολυμπιακοσ : Της... VTB τα περίεργα (video) / Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel